6 dintre cele mai deosibite caracteristici ale noului iPhone 6s

iphone6-plus-box-space-gray-2014

Urmatoarea generatie a iPhone-ului este asteptata sa aduca cateva trasaturi deosebite. Chiar daca la exterior noul iPhone 6S/6S Plus va arata la fel, este de asteptat sa vedem imbunatatiri pe interior, cum au fost cele mai multe update-uri de gen “S”.

Desi nimic nu este inca sigur, istoria ne demonstreaza ca exista surse credibile care sa furnizeze informatii, cu acuratete aproape perfecta.

Cu aceasta in minte, hai sa enumeram 6 dintre cele mai deosebite caracteristici posibile ale generatiei noi de telefoane Apple.

1. Force Touch

Ca si noul Apple Watch si noul Macbook, urmatoarea serie de iPhone-uri este asteptata sa vina cu Force Touch. Aceasta tehnologie noua, pe care probabil o vom vedea implementata si in telefoane non-Apple, da posibilitatea ca dispozitivul sa poata masura diferite niveluri de presiune aplicata pe ecran si sa raspunda corespunzator. Pe Apple Watch, de exemplu, apasand normal pe o notificatie se deschide aplicatia respectiva, pe cand daca apesi cu mai multa putere, se sterg toate notificarile.

2. Imbunatatiri ale camerei

Apple nu se prea joaca cu megapixelii, alegand in schimb sa imbunatateasca componentele camerei si software-ul aferent. Se pare ca aceasta abordare functioneaza, iar camera de pe iPhone 6 si 6 Plus este una dintre cea mai bune pe un telefon mobil.

Cu iPhone-ul 6S, pe de alte parte, Apple va creste numarul megapixelilor la 12. O imbunatatire de 4 megapixeli, in comparatie cu camera de 8 megapixeli prezenta pe iPhone 6.

3. Procesor A9

Asta e una la mintea cocosului. iPhone-ul nou va primi putere de la noul procesor A9. Detaliile nu sunt prea clare inca, dar probabil va folosi un proces de 14 nanometri si va avea o arhitectura noua. Puteti sa va asteptati la imbunatatiri foarte mari, cu un consum mai mic de energie.

4. 2GB de RAM

iPhone-ul 6 si 6 Plus au doar 1GB de RAM, dar tot reusesc o performanta mai buna decat competitia. Ridicand RAM-ul la 2GB va avea un impact imens, in special considerand cipurile noi de RAM.

5. Un aluminiu mai puternic

Daca inca nu ati auzit de Bendgate , probabil nici nu o sa auziti de el de acum incolo. iPhone-ul 6S si 6S Plus s-ar putea sa fie construite dintr-un aluminiu mai rezistent, facand telefoanele mai solide ca niciodata. Este acelasi tip de aluminiu ca si cel folosit in Apple Watch Sport, si este clar mai rezistent decat cel folosit in generatia curenta.

6. Bateria

iPhone-ul 6S si 6S Plus nu vor include baterii mai mari, dar cu ajutorului noului procesor A9, componentelor mai eficiente si sistemului de operare iOS 9, puteti sa va asteptati la o durata de viata mai lunga a bateriei.

sursa – Fox News