Aplicatiile gratuite ale zile (14 iulie)

iPhone:

Tadaa SLR ($3.99 → Gratuit, 21.4 MB): Fa poze superbe de calitate SLR cu Tadaa SLR. Este pentru cei care vor sa faca poze extraordinare cu telefonul mobil.

Gratuit pentru un timp limitat. Are un scor de 4.5 stele (din 5), cu un total de 80 de evaluari.

Foxcard pro & business card reader & business card scanner & visiting card ($6.99 → Gratuit, 30.1 MB): In sfarsit poti face ceva util cu toate cartile de vizita pe care le primesti. Este aplicatia ideala pentru business. Foxcard Pro are cea mai buna valoare, cu o reducere de $7.

Gratuit pentru un timp limitat. Are un scor de 4.5 stele (din 5), cu un total de 61 de evaluari.

Universal:

FullControl ($1.99 → Gartuit, 6.0 MB): Transformati dispozitivul intr-o telecomanda desteapta pentru iMac-ul tau. Este ideal pentru cei care si-au conectat iMac-ul la un ecran mai mare, cum ar fi un televizor.

Gratuit pentru un timp limitat. Are un scor de 4.5 stele (din 5), cu un total de 75 de evaluari.

Orby Widgets – To Make Notification Center Even More Useful ($0.99 → Gratuit, 13.0 MB): Orby iti va spune tot ce trebuie sa stii despre telefonul tau, direct in centrul de notificari. Este ideal pentru utilizatorii sistemului de operare iOS 8 care vor sa fie informati constant despre spatiul si bateria ramasa, sau pentru deschiderea rapida a aplicatiilor. Orby ajunge pe locul 1 ca aplicatia mea favorita de astazi.

Gratuit pentru un timp limitat. Are un scor de 4 stele (din 5), cu un total de 87 de evaluari.

Windy ~ Sleep Relax Meditate with natural white noise sounds ($2.99 → Gratuit, 89.6 MB): Relaxeaza-te si scapa de stres folosind Windy. Este ideal pentru cei care au un loc de munca stresant, sau doar vor sa se calmeze putin.

Gratuit pentru un timp limitat. Are un scor de 4.5 stele (din 5), cu un total de 1428 de evaluari.

Si cu aceasta concludem cea de-a treia zi de aplicatii si jocuri gratuite de astazi, 14 iulie, 2015. Nu uita sa vii si maine pentru mai multe aplicatii/jocuri gratuite!

Preturile se pot schimba in orice moment, fara instiintare. Modificarile de preturi sunt sub controlul exclusiv al dezvoltatoriilor. Toate preturile sunt exprimate in dolari americani (USD).

sursa – appadvice