Aplicatiile gratuite ale zilei (12 iulie)

Gaseste navele inamice, urmareste-ti plimbarile cu bicicleta si compune melodii cu colectia de aplicatii si de jocuri de astazi!

iPhone

runtastic

Runtastic Road Bike PRO GPS Cycling Computer, Ride and Route Tracker ($4.99 -> Gratuit, 47.0 MB): Urmareste-ti performantele cicliste cu aceasta aplicatie de sanatate si fitness. Este pentru amatorii de plimbari cu bicicleta care vor sa-si urmareasca progresul. Runtastic Road Bike PRO GPS Cycling Computer, Ride and Route Tracker are cea mai buna valoare, cu o reducere de $5.

Gratuit pentru un timp limitat. Are un scor de 4.5 stele (din 5), cu un total de 3086 de evaluari.

Universal

Icon

Real Guitar ($1.99 -> Gratuit, 51.1 MB): Compune melodii pentru chitara oriunde mergi cu Real Guitar. Este pentru muzicieni calatori, pentru cei care vor sa invete sa compune melodii, sau pentru cei care vor doar sa exerseze.

Gratuit pentru un timp limitat. Are un scor de 4.5 stele (din 5), cu un total de 123 de evaluari.

AppIcon57x57

True Skate ($1.99 -> Gratuit, 31.9 MB): Fa scheme si trucuri cu skateboard-ul in True Skate. Este pentru fanii sporturilor extreme, dar care prefera jocuri simulate.

Gratuit doar astazi (12.07). Are un scor de 4 stele (din 5), cu un total de 7170 de evaluari.

AppIcon57x57 (2)

Super Lemonade Factory ($2.99 -> Gratuit, 29.0 MB): Un joc tip puzzle/platform care combina arta de pixel cu melodii retro. Este pentru iubitorii de jocuri platform si care vor o provocare.

Gratuit pentru un timp limitat. Are un scor de 4 stele (din 5), cu un total de 137 de evaluari.

AppIcon57x57 (1)

Super Lemonade Factory Part Two ($2.99 -> Gratis, 27.8 MB): Alaturate lui Andre si Liselot in a doua parte a aventurii lor palpitante in aceasta continuare a primei parti, Super Lemonade Factory (care este si el gratuit). Este pentru iubitorii de jocuri platform si cei care vor o provocare.

Gratuit pentru un timp limitat. Are un scor de 4 stele (din 5), cu un total de 11 evaluari.

AppIcon57x57 (3)

Warship Solitaire ($ 0.99 -> Gratuit, 20.8 MB): Localizeaza navele inamice ascunse in Warship Solitaire. Este pentru cei care apreciaza un joc tip puzzle de logica, dar va avertizez ca pana ce va obisnuiti cu ideea jocului, va fi o provocare pe cinste. Warship Solitaire este aplicatia/jocul meu favorit de astazi.

Gratuit doar astazi (12/07). Are un scor de 4.5 stele (din 5), cu un total de 6 evaluari.

Si cu aceasta concludem prima zi de aplicatii si jocuri gratuite de astazi, 12 iulie, 2015. Nu uita sa vii si maine pentru mai multe aplicatii/jocuri gratuite!

Preturile se pot schimba in orice moment, fara instiintare. Modificarile de preturi sunt sub controlul exclusiv al dezvoltatoriilor. Toate preturile sunt exprimate in dolari americani (USD).

sursa – appadvice