Aplicatiile gratuite ale zilei (13 iulie)

Asculta muzica de pe Youtube in timp ce faci alte lucruri, testeaza-ti vederea si descarca muzica gratuita nelimitata cu colectia de aplicatii si jocuri de astazi!

Universal:

worktime

Work Time ($1.99 -> Gratuit, 1.7 MB): Nu-ti lasa telefonul inchis doar asa, pe birou. Foloseste-l cu cap! Conecteaza-l si foloseste Work Time. Nu e doar un ceas, aceasta aplicatie de productivitate poate fi folosita ca un alt ecran! Timpul, data, calendarul, programul evenimentelor viitoare, chiar si vremea locala, toate intr-o singura aplicatie.

Gratuit pentru un timp limitat. Are un scor de 4.5 stele (din 5), cu un total de 73 de evaluari.

streamly

Streamly ($1.99 -> Gratuit, 5.4 MB): Streamly este modalitatea perfecta de a asculta muzica gratuita, direct de pe Youtube, in timp ce folosesti alte aplicatii! E simplu de utilizat, cu un UI adunat si o experienta uimitoare.

Gratuit pentru un timp limitat. Nu are suficiente evaluari pentru a se face o medie.

dodeka

Dodeka ($0.99 -> Gratuit, 3.3 MB): Cu Dodeka, poti vedea cat de ocupat vei fi in fiecare zi. In timp ce folosesti orice alta aplicatie, poti sa faci swype de sus, pentru a vedea evenimentele pe care le vei avea in ziua respectiva, proiectate pe o fata de ceas traditionala.

Gratuit pentru un timp limitat. Nu are suficiente evaluari pentru a se face o medie.

color

Color Blindness ($2.99 -> Gratuit, 4.0 MB): Aceasta aplicatie te ajuta sa te testezi pentru daltonism, fara sa ai nevoia sa vizitezi un doctor.

Gratuit pentru un timp limitat. Are un scor de 1.5 stele (din 5), cu un total de 7 evaluari.

musifypro

Musify Pro ($2.99 -> Gratuit, 5.8 MB): Navigheaza, cauta, asculta si descarca muzica nelimitata de la ‘Jamendo’ pe telefonul sau tableta ta. Poti alege dintre milioanele de melodii complet gratuite, remixuri si concerte live. Musify Pro castiga locul 1 ca aplicatia mea favorita de astazi, cu o experienta primitoare si milioane de cantece valabile complet gratuit.

Gratuit pentru un timp limitat. Are un scor de 2 stele (din 5), cu un total de 20 de  evaluari.

frecipes

FRecipes Pro ($4.99 -> Gratuit, 96.8 MB): FRecipes Pro contine toate retetele necesare pentru a deveni un bucatar mai bun, cum ar fi: retete italiene, chineze, indiene, japoneze si mexicane. FRecipes Pro are cea mai buna valoare, cu o reducere de $5.

Gratuit pentru un timp limitat. Nu are suficiente evaluari pentru a se face o medie.

Si cu aceasta concludem cea de-a doua zi de aplicatii si jocuri gratuite de astazi, 13 iulie, 2015. Nu uita sa vii si maine pentru mai multe aplicatii/jocuri gratuite!

Preturile se pot schimba in orice moment, fara instiintare. Modificarile de preturi sunt sub controlul exclusiv al dezvoltatoriilor. Toate preturile sunt exprimate in dolari americani (USD).

sursa – BGR