Aplicatiile gratuite ale zilei (15 iulie)

Transforma-ti imaginile in creatii Lego, asculta muzica de oriunde si urmareste porcii malefici in spatiu 🙂 cu colectia de aplicatii si jocuri de astazi!

Universal:

eddy-cloud-music-player-pro

Eddy Cloud Music Player Pro ($2.99 → Gratuit, 11.4 MB): Fa cunostinta cu Eddy Cloud. Eddy iti da acces la crearea unor dispozitive de streaming personale, folosind Dropbox, GoogleDrive, Box, OneDrive, Yandex.disc, Soundcloud si server-ul tau personal WebDAV.

Gratuit pentru un timp limitat. Are un scor de 5 stele (din 5), cu un total de 12 evaluari.

angry-birds-space

Angry Birds Space ($0.99 → Gratuit, 61.5 MB): Jocul mobil #1 ajunge in spatiu! Alege dintre cele 300 de nivele si 10 planete – incluzand sistemul nostru solar!

Gratuit pentru un timp limitat. Are un scor de 4 stele (din 5), cu un total de 95551 de evaluari.

daylight

DayLight ($0.99 → Gartuit, 11.6 MB): DayLight iti arata timpul rasaritului si a apusului oricand si oriunde pe glob intr-o modalitate simpla si eleganta. Doar o privire la ecran, si poti afla in cat timp va apune soarele.

Gratuit pentru un timp limitat. Nu are suficiente evaluari pentru a se face o medie.

write

Write ($1.99 → Gratuit, 1.2 MB): O aplicatie de scris simpla care iti va inlocui redactorul. Contine tot ce ai astepta de la o aplicatie de scris + multe altele!

Gratuit pentru un timp limitat. Nu are suficiente evaluari pentru a se face o medie.

blockcam

BlockCam ($0.99 → Gratuit, 3.4 MB): BlockCam iti transforma pozele obisnuite intr-o constructie tip Lego. Este o aplicatie de editat poze distractiva.

Gratuit pentru un timp limitat. Are un scor de 3 stele (din 5), cu un total de 11 evaluari.

Si cu aceasta concludem cea de-a patra zi de aplicatii si jocuri gratuite de astazi, 15 iulie, 2015. Nu uita sa vii si maine pentru mai multe aplicatii/jocuri gratuite!

Preturile se pot schimba in orice moment, fara instiintare. Modificarile de preturi sunt sub controlul exclusiv al dezvoltatoriilor. Toate preturile sunt exprimate in dolari americani (USD).

sursa – BGR