Bill Gates se destainuie

In gospodaria familiei Gates lucrurile sunt putin diferite fata de majoritatea celorlalte gospodarii. Spre exemplu, copiii lui Bill si Melinda isi tachineaza tatal cu ajutorul hitului lui Travie McCoy si  Bruno Mars, Billionaire.

“Copiii ma tachineaza cu Billionaire” spune Gates intr-un interviu amplu, aparut in Daily Mail. “Imi canta melodia. E amuzant.”

Totusi, se pare ca Bill nu isi va rasfata copiii prea tare cand vine vorba de bani. Avand in vedere averea considerabila a lui Gates, cei 10 milioane de dolari pe care ii va primi fiecare copil sunt “bani marunti”.

Gates afirma “Copiii vor primi o parte minuscula a averii mele, ceea ce inseamna ca vor trebui sa isi gasesca calea proprie in viata. Le vom asigura cea mai buna educatie posibila si orice amanunt legat de sanatate le va fi platit, dar pentru un venit vor trebui sa isi aleaga un loc de munca pe placul lor si sa mearga la lucru. Sunt copii normali acum, au sarcini in gospodarie si primesc bani de buzunar.”

Un lucru pe care Gates nu il va oferi copiilor este un iPod “Au echivalentul Windows. Au cate un Zune Player deci nu sunt copii defavorizati.”

Interviul aparut in Daily Mail intra in detalii interesante si daca aveti 10 minute la dispozitie merita citit. Veti afla astfel ca fundatia Bill and Melida Gates a donat peste 28 miliarde de dolari in scopuri caritabile, ca Gates detine unul din caietele de lucru ale lui Leonardo da Vinci, si ca Bill este bun prieten cu Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook.

sursa : Daily Mail via gizmodo