Numarul de telefon blestemat

Vladimir Grashnov a murit de cancer, care e posibil sa-l fi dobandit in urma unei otraviri radioactive. Konstantin Dimitrov a fost asasinat la o intalnire. Konstantin Dishliev a fost impuscat in timp ce isi servea pranzul. Ce au avut in comun cei trei? Acelasi numar de telefon blestemat: 0888 888 888.

Ei, pe langa numarul de telefon se pare ca mai exista ceva comun intre cei trei, si anume implicarea in activitati ilegale. Grashnov a fost CEO-ul companiei telefonice care a lansat pe piata prima oara numarul cu pricina si se zvoneste ca ar fi avut legaturi cu mafia ruseasca. Dimitrov a condus o organizatie ilicita de trafic de droguri, iar Dishliev a fost un agent imibiliar care vindea cocaina pentru a-si rotunji veniturile.

Nu exista o explicatie plauzibila pentru coincidenta de mai sus, dar pentru a nu risca viata unui nou client, reteaua de telefonie mobila Mobitel din Bulgaria a hotarat retragerea definitiva a numarului in cauza. Daca ne gandim ca numarul “8” este venerat de chinezi ca unul ce aduce prosperitate si noroc, oare ce ravagii face 0666 666 666?

sursa : gizmodo, Telegraph