TextBlade este tastatura portabila pe care o astepta tableta ta

textblade-1200x675

Tabletele, fara indoiala, au avut un succes imens in anii trecuti, datorita faptului ca simplifica ceea ce poate face un computer, ne permit in general sa ne facem de cap pe internet si sa jucam jocuri prostesti. Dar cum ele devin mai comune, cautam sa scoatem si ceva productivitate din ele si sa scam de laptop de tot. Doar ca ne-am intalnit cu o problema pe drum: scrierea pe tastatura de pe ecran este un efort pentru orice document mai mare de un e-mail. Aici intra TextBlade.

In general, TextBlade este o tastatura portabila construita de la zero, cu scopul de a spori productivitatea pe tableta. Spatiul intre chei este aceiasi ca pe o tastatura ‘profesionala’, facand scrisul documentelor mult mai usor pe tableta sau telefon.

download (1)

Reuseste acestea prin inghesuirea mai multor comenzi in spatiul unei singure chei, care poate citi cu acuratete pe care parte a cheii iti pui degetul si sa raspunda corespunzator. De fapt, multe lucruri sunt inghesuite in design-ul tastaturii. Bateria poate fi utilizata ca tasta de spatiu (vezi imaginea), si vine si cu un suport pentru tableta sau telefonul tau. Conectandu-se la dispozitivul tau prin Bluetooth, se presupune ca bateria va dura o luna intreaga pe o singura incarcare.

textblade-2-930x360

Da, va dura ceva timp sa te obisnuiesti cu forma compacta a TextBlade-ului, dar este cea mai mica/portabila tastatura pe care am vazut-o comercial valabil si contine tehnologie inovativa, care probabil a fost destul de grea de realizat. Daca vrei o tastatura pentru tableta ta si nu iti plac carcasele-tastatura, aceasta poate fi tastatura pe care o asteptai.

sursa – Gadget Review