Zvonuri despre noul iPod Touch, Nano si Shuffle

ipod_new_colors

Apple va lansa o serie noua de playere media, asteptat sa se anunte maine, 14 iulie, conform website-ului francez de incredere iGen.frAcest reportaj vorbeste despre iPodul Touch, si spune ca s-ar putea sa vedem o imbunatatire a procesorului, pe care l-ar aduce la 64-bit, pe cand iPodul Nano si iPodul Shuffle doar vor primi o noua gama de culori.

Aceste culori, despre care nu am auzit veste de la Apple, au fost gasite pe iTunes 12.2. Noile culori includ un albastru inchis pentru iPodul Touch, auriu sau bej pentru iPodul Nano si roz pentru iPodul Shuffle. Cei care s-au uitat atenti la imagine au observat pe icoana calendarului scris “Tueseday 14”, care se potriveste cu data de pe site-ul franchez, 14 iulie.

ipod_2015_colors

Chiar daca noile culori sunt marea veste despre generatile noi de iPoduri, capacitati noi de stocare si alte schimbari minore vor fi prezentate pe noile dispozitive. Ultima data cand Apple a updatat seria de iPoduri Touch si Nano a fost in octombrie 2012, iar iPodul Shuffle, in septembrie 2010.

sursa – MacRumors